top of page
Creative Problem Solving.jpg

Creative Problem Solving

Gebruik de creatieve denkkracht  voor betere oplossingen

game design.jpg

Game design

Leer hoe je een eigen serious

business game maakt

psu.jpg

Project Management

Krijg één beeld van het project en maak een gezamenlijk plan

faciliteren kun je leren.jpg

Faciliteren kun je leren

Vul je toolbox en help teams om hun doelen te bereiken

team ontwikkling

Team-ontwikkeling

Zet in op samenwerken waar iedereen blij van wordt

Out of Office Inspiration duinen.JPG

Out of Office Inspiration

Uitwaaien en inspireren om jezelf een professionele boost te geven

Creative Problem Solving

CREATIVE PROBLEM SOLVING

Het is zo gemakkelijk gezegd: 'out-of-the-box' denken, maar hoe doe je dat nou goed in een brainstorm? Ik ontwerp een goede agenda op basis van het Creative Problem Solving (CPS) model en begeleid de groep door dit creatieve proces. Dat levert gegarandeerd veel plezier én verfrissende ideeën op.

CREATIVE PROBLEM SOLVING

Het is zo gemakkelijk gezegd: 'out-of-the-box' denken, maar hoe doe je dat nou goed in een brainstorm? Ik ontwerp een goede agenda op basis van het Creative Problem Solving (CPS) model en begeleid de groep door dit creatieve proces. Dat levert gegarandeerd veel plezier én verfrissende ideeën op.

PROJECT MANAGEMENT

Begin je een project met een goede Project Start Up, dan heb je vanaf het begin het hele projectteam actief betrokken en gebruik je de input van alle teamleden. Die investering in het begin levert je tijdswinst en helderheid gedurende het project.

 

Een Project Evaluatie ondersteunt het lerend vermogen van je organisatie. In een volgend project kun je slim gebruik maken van de kritische succes factoren.

Wil je project management naar een hoger plan tillen in je organisatie? Ik bied ook een training aan waarin de deelnemers leren hoe zij een Project Start Up kunnen faciliteren.

Project Management

TEAM ONTWIKKELING

Hoe fijn is het als je als team goed weet wat je aan elkaar hebt; hoe je elkaar kunt aanvullen en wat de ander drijft. In een teamsessie kunnen we werken aan de samenwerking, de gezamenlijke visie en de verschillende teamrollen.

Team Ontwikkeling

TRAININGEN EN WORKSHOPS

In de training GAME DESIGN leer je anders te kijken naar spelmechanismen, tot welke dynamiek leiden ze en tot welke ervaring ze leiden bij de spelers. Vervolgens ga je zelf een spel ontwerpen, toewerkend naar iets wat je jouw deelnemers in een meeting wilt laten ervaren. 

--- Een training voor ervaren facilitators.---

In de workshop IMPROVISEREN op de werkvloer neem ik je mee in de wereld van theatersport. We gaan oefeningen doen en lekker spelen. Gaandeweg ga je ervaren hoe jij omgaat met veranderingen en wat je daaruit leert voor je werk.

--- Een training voor iedereen die te maken heeft met veranderende omstandigheden ---

In de training DESIGN THINKING en CREATIEF DENKEN stappen we in de schoenen van een ontwerper. Je leert de stappen van de modellen en hoe je die kunt toepassen als je zelf iets nieuws wilt ontwikkelen of je merkt dat je huidige manier van werken niet meer de oplossing is.

--- Een training voor iedereen die zichzelf en anderen wil verrassen. ---

Trainingen en Workshops

FACILITEREN KUN JE LEREN

Wil je snel gaan, ga alleen.

Wil je ver gaan, ga samen.

Maar 'samen gaan' is niet altijd even gemakkelijk. Hoe benut je dat volledige potentieel van de groep optimaal? Een deel van de crux zit 'm in de voorbereiding, het programma, de werkvormen, je interventies, je eigen stijl en je voelsprieten. Is faciliteren een belangrijke skill in je werk? Of wil je je zelfs volledig gaan richten op faciliteren van groepen? Als trainer bij de Facilitation Academy kan ik je een breed palet van trainingen aanbieden.

Lees meer over de Facilitation Academy.

Faciliteren kun je leren

Je inspireert anderen en je houdt ervan om mensen 'aan' te zetten in een meeting, training, visie sessie of brainstorm. Soms om ze te laten dromen, het hoofd in de wolken, patronen doorbreken. Soms juist de voeten in de klei, de plannen maken, in actie komen.

 

Waar haal jij als Inspirator zelf je inspiratie vandaan? Out of Office Inspiration is een vierdaags event op Texel met je peers, waar iedereen elkaar inspireert!

Lees meer over Out of Office Inspiration

Out of Office Inspiration
bottom of page