top of page

In de voorbereiding nam Judith ruim de tijd. Ze luisterde goed naar wat er speelt, vroeg door en checkte of ze de vraag voldoende in beeld had. Nieuwe input in dat proces integreerde ze makkelijk en uiteindelijk heeft ze daardoor een programma neergezet waar we veel aan hebben gehad!

Haar kracht zit in haar vaardigheden, flexibiliteit en creativiteit. De creativiteit uit zich niet alleen in de werkvormen, maar ook in de presentatie er van: mooie letters, aansprekende plaatjes, goed verzorgd. Met haar vaardigheden verzorgde ze een prettige en open sfeer en bood ze een analytisch goed luisterend oor. En haar flexibiliteit zorgde voor een passend programma voor iedereen op het juiste moment.

Ina van Zwol

Stichting Present

Echt goed doordacht, creatief programma, dat heel goed aansluit op de vraag. Het spel vond ik fantastisch. Verder vind ik dat ze zo’n dag op een erg prettige manier leidt.

Berto Meeuwissen

Witteveen+Bos

Ze is in staat om snel scherp te krijgen wat we met een sessie willen bereiken en zet daarbij nieuwe, creatieve, passende werkvormen in.

Petra van de Brand

Project Manager Meanderende Maas

Judith is een prettig iemand; duidelijk, gestructureerd. Ze maakt een goede aansluiting met de groep waar ze mee werkt en bewaakt ook het behalen van het resultaat dat we met elkaar hebben afgesproken.

Marja Hendrix

Judith is een kundige en pragmatische facilitator die een team helpt om het doel te bereiken op een manier waarbij energie vrijkomt, goede discussies besproken worden en flexibiliteit toont om in te spelen op veranderingen.

Floor van der Horst

FrieslandCampina

Ik vind dat Judith een verfrissende kijk heeft op de gang van zaken. Ze benadert zaken op een andere manier waardoor mensen tot denken aangezet worden.

Jan Teunissen

Manager Financieel Advies

bottom of page