top of page
Judith de Jong.jpg

Bij mij ben je aan het goede adres als je graag wilt dat je bijeenkomst écht iets gaat opleveren of als je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van faciliteren van groepen. 

Al jaren ontwerp en begeleid ik interactieve bijeenkomsten. Het is mooi om ervoor te kunnen zorgen dat iedereen aan boord is en enthousiast bijdraagt aan het gezamenlijke doel. De energie die het mensen oplevert als ze in een goede teamsessie, heidag of brainstorm hun steentje kunnen bijdragen, dat is waarom ik van dit vak hou.

Ik noem mezelf facilitator, trainer of moderator van groepsprocessen. Maar hoe ik me noem is eigenlijk niet zo belangrijk. Het gaat er wat mij betreft om wat ik dóé.

 

Ik breng structuur daar waar mensen met hun handen in het haar zitten en niet meer weten wat ze moeten doen. Dan help ik je om het overzicht terug te krijgen, en je te helpen om de volgende stappen te kunnen zetten.

 

En... ik breng vernieuwing, verfrissing en een nieuwe kijk als mensen vastzitten in hun patronen en daar moeilijk los van kunnen komen. Ik help je om je bewust te worden van je aannames en ik zet je aan het werk om je vraag uitdagend en prikkelend te formuleren, zodat je daarna met verrassende nieuwe ideeën en oplossingen kunt komen. Ik help je om je oordeel even uit te stellen, om eerst te durven dromen, te lachen om je gekke ideeën om dan tot de conclusie te komen dat ze zo gek nog niet zijn.

bottom of page